TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom Visualisering SSAB

Vi söker en ingenjör med ansvar för visualisering kring användargränssnitt / UX vid SSAB i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu ingenjörer till deras pågående digitala transformation.


Har du en högskoleutbildning inom data, system eller beteendevetenskap? Bra. Då kan du vara den ingenjör vi söker till rollen som utvecklingsingenjör inom visualisering med ansvar för SSAB:s strategi och aktiviteter kring användargränssnitt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Som utvecklingsingenjör inom visualisering analyserar du hur man konsumerar data och arbetar med gränssnitt mellan olika grupper för att skapa lättillgängliga och användarvänliga system. Du kommer utveckla, koordinera initiativ som berör visualisering samt ta fram strategi kring rapportverktyg, mobila verktyg och operatörsgränssnitt. Du förväntas bidra till förbättringsprojekt kring SSAB:s projekt kring operatör och andra målgruppers användargränssnitt HMI lösningar och förstudier inom visualiseringsverktyg. 

Du kommer ha stor eget ansvar och frihet att lägga upp arbetet. Du kommer arbeta kontinuerligt i 2-4 projekt i olika fas kring visualisering.

I digital transformations teamet finns omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklingsingenjör inom visualisering kommer ditt huvudsakliga ansvar bl.a. vara att analysera, driva och implementera inom områdena:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15 personer. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca -2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom data, system eller beteendevetenskap. Önskvärt är att du tidigare arbetat med UX och har spetskompetens inom området. Kunskaper kring interaktion mellan människa och teknik är också meriterande.

Du behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Som person är du driven och får saker att hända. Du förväntas vara SSAB:s expert att vända sig till samt koordinera externa partners. Därför söker vi dig med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att anpassa dig.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb