TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör / konstruktör till Swisslog i Boxholm

Ansvarig för produkternas standarder och normer till Swisslog i Boxholm. Välkommen med din ansökan!

Är du analytisk i ditt tillvägagångssätt? Har du dessutom erfarenhet av software och el-kunskaper inom konstruktionsyrket? Då kan du vara den person vi söker till högteknologiska Swisslog!

I rollen som produktstandard ingenjör hos Swisslog blir du specialisten inom de standarder och normer som förväntas följas i takt med utvecklingen av produkterna för automatiserad intralogistik. Du blir den som tolkar kommande ändringar i befintliga standarder, alternativt helt nya standarder och normer, i en spännande och växande bransch.

Swisslog Technology Center fortsätter sin starka tillväxtresa - vill du vara med?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som produktstandard ingenjör hos Swisslog är du en i ett team av företagets specialister som analyserar standarder och normer, för att sedan sammanställa ett underlag och presentera för berörda parter inom företaget.

Du förväntas också medverka och stötta under implementeringen av de förändringar i standarder och normer som behöver göras inom berörda funktioner.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktstandard ingenjör hos Swisslog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Swisslog omsätter ca. 700 miljoner och har nu som mål att nå 1 miljard i omsättning till 2025. Vi är ca 250 medarbetare på Swisslog Technology Center Sweden i Boxholm. 

Du kommer att ingå i funktionen Development och arbeta i en högteknologisk miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i Boxholm. Rapporterar gör du direkt till Head of Development som också finns på plats.

För tjänsten erbjuds du bl.a. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. De finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Inom Swisslog finns det också goda möjlighet att utvecklas utomlands inom koncernen. 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har arbetat med standarder och normer sedan tidigare. Som person är du analytisk, noggrann och stresstålig. Det blir viktig att du kan driva ditt arbete själv och behöver därför kunna arbeta systematiskt och tålmodigt. Du har också en god förmåga att lyssna in och kommunicera för att nå ut med ditt budskap.

Vi söker dig som har relevanta kunskaper. Kanske arbetar du idag som automtationsingenjör, produktutvecklare, produktspecialist eller controls Engineer? Eller kanske har du bakgrund som elektriker eller automationstekniker? Meriterande är kunskaper inom software samt el-kunskaper inom konstruktion. Då du kommer att agera i en internationell arbetsmiljö talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat.

Alla lediga jobb