TNG
Ingenjör / konstruktör till Väderstad AB

Ingenjör / konstruktör till Väderstad AB

Till innovativa Väderstad söker vi ytterligare en konstruktör som vill vara med och fortsätta utveckla företagets produkter.

Arbetsgivare Väderstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pär Johansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Till innovativa Väderstad söker vi ytterligare en konstruktör som vill vara med och fortsätta utveckla företagets produkter.

Nu söker vi dig som är ingenjör och vill arbeta som konstruktör i ett framgångsrikt och innovativt företag. Vill du ha ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter där du får följa produkten från idé till ute i fält? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! I rollen som konstruktör blir du en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och får vara med från idé, konceptutveckling till färdig produkt. Då vi utökar vår avdelning inom system och certifiering med ytterligare medarbetare söker vi nu dig som vill arbeta i ett företag i stark utveckling och framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 140 engagerade och kompetenta medarbetare. 

På Väderstad AB får du verka i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. De grundläggande värderingarna för oss är att sätta kunden främst, att inget är omöjligt, att alla kan och vill växa samt att visa respekt för individen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör för såsystem arbetar du med att skapa optimerade systemkomponenter och hitta samband mellan fördelning av bland annat partiklar, energiåtgång och installationsvänlighet. Såsystemet har till uppgift att distribuera fröer och gödning från ett centralt förråd ut till såbillarna. Distributionen sker med luft, där utsäde och gödning injiceras i en luftström som transporterar materialet genom olika komponenter och fördelar det jämt över hela maskinbredden. Utvecklingsarbete är till stor del koncept- och projektstyrt och konstruktionen av prototyper och produktionsartiklar sker i tvärfunktionella grupper. Tillsammans med gruppen ansvarar du för utvecklingen av hela produkten vilket ger möjlighet att arbeta inom flera olika teknikområden. Till hjälp vid provning och verifiering finns en provningsavdelning men periodvis jobbar du även själv i labmiljö.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för System and Certifiering och ingår i en grupp med ett tiotal medarbetare, med kompetenser inom bland annat hydraulik, strömningsmekanik och lagkrav. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller motsvarande, gärna med inriktning mot strömningslära. Meriterande är tidigare erfarenhet av Creo Parametric som Cad-verktyg och konstruktion av plastdetaljer. I rollen behöver du också ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är innovativ, konceptuell och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du är ambitiös och vill kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll. 

 

Väderstad AB

Väderstad AB

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad är ett familjeföretag ägt av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1250 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Väderstad AB
Arbetsgivare Väderstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Pär Johansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Hogstadsvägen 2, Väderstad