TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör kraftelektronik till II-VI i Stockholm

Förända elektronikindustrin med SiC-krafthalvledare tillsammans med II-VI (tidigare Ascatron) i Stockholm.

Är du ingenjör med erfarenhet av kraftelektronik och testning av krafthalvledare? Vill du arbeta med modellering av applikationer och demonstrationer av systemprestanda? II-VI i Kista, Stockholm, utökar sin R&D- och produktionsverksamhet med en erfaren elektronikingenjör för att kunna möta den utbredda efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC). I rollen kommer du bygga upp applikationsspecifik testutrustning för utvärdering av våra unika kraftkomponenterna.

Vill du vara med och förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

Här får du:

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar kommer att vara att leda utvecklingen av applikationsspecifika testuppställningar för utvärdering, kvalitetstestning och prestandademonstration av SiC-krafthalvledare.

Du kommer att:

Värt att veta

Du kommer dagligen samarbeta med ingenjörer inom design, material, tillverkning, test samt kvalitet och tillförlitlighet. Rollen innebär att du arbetar med flera projekt samtidigt och du kommer ha många externa kontakter. Förmågan att utveckla och underhålla interna och externa relationer samt delta i kunskapsöverföring inom och mellan arbetslag kommer vara av stor betydelse och även innebära resande utomlands.

Detta är en heltidsställning och du rapporterar till gruppledaren för Device Development.

Våra förväntningar

Vi söker en civilingenjör i elektronik eller teknisk fysik som har minst 10 års erfarenhet från elektronikindustrin. Du är van att arbeta praktiskt i testlabb och har stor kunskap inom kraftelektronik och testning av krafthalvledare. Det är dessutom en fördel om du har erfarenhet av krafthalvledare, elektronikkretsar och SiC-teknologi. Rollen kräver även att du talar och skriver engelska flytande.

För att både trivas och lyckas i rollen bör du vara en driven och innovativ problemlösare med ett praktiskt handlag. Du har också ett starkt kundfokus och förmågan att samarbeta i grupp och skapa långsiktiga relationer.

Alla lediga jobb