TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör till framtida uppdrag inom Life Science!

Är du laboratorieingenjör och intresserad av jobb inom Life Science? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Nu söker vi konsulter som vill jobba inom medtech och läkemedelsindustrin! Vi letar efter dig som är ingenjör och som vill jobba som Laboratorieingenjör inom life science. Som Laboratorieingenjör och konsult hos oss kan du göra en lång karriär inom life science och ändå variera dig. Här får du möjligheten att testa nya bolag, utveckla nya produkter och inte minst prova olika roller och positioner på olika företag. Är du en av de Laboratorieingenjör vi letar efter? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som laboratorieingenjör kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Som person söker vi dig med en analytisk förmåga som kan kommunicera och presentera skriftliga rapporter på både engelska och svenska. Du är noggrann och gillar att arbeta mot deadlines samt har höga kvalitetskrav. Vi ser att din skicklighet ligger i laboration och att du gillar att arbeta både självständigt och i team.

Alla lediga jobb