TNG
Ingenjör till St1 Sverige AB

Ingenjör till St1 Sverige AB

Är du ingenjör som söker nya utmaningar i ett innovativt bolag med stort fokus på att skapa hållbar energi? Sök till St1 Sverige!

Arbetsgivare St1 Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Tjänstebil Tjänstebil
Eva Sahlin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Är du ingenjör som söker nya utmaningar i ett innovativt bolag med stort fokus på att skapa hållbar energi? Sök till St1 Sverige!

Till St1, som är en världsledande leverantör av hållbara drivmedel, söker vi nu dig som vill arbeta med att utveckla och förvalta St1s serviceavtal gällande alla våra 500 drivmedelsanläggningar under St1s och Shells varumärken. Du kommer att hantera 105 stationer som har butiker under varumärkena Välkommen in och PLOQ.

Som Maintenance Contract Manager och ansvarig för våra underhållskontrakt får du en central och affärskritisk roll inom St1. Genom din kunskap och erfarenhet kommer du ha stor påverkan på hur vi utvecklar vårt sätt att arbeta med kundattraktion, lönsamhet och konkurrenskraft.

Du kommer spela en viktig roll i arbetet med att förverkliga vår vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På St1 har vi sedan en tid tillbaka specialiserat och effektiviserat vårt underhållsarbete, och med din kunskap och engagemang kommer vi att utveckla denna del av verksamheten ytterligare. St1 arbetar ständigt för att utveckla C02-medveten energi och vi vet att du som är serviceinriktad, strukturerad och har erfarenhet av inköp och upphandling av leverantörer kommer att få en nyckelroll inom organisationen. Du blir experten inom ditt område och är den som dina kollegor vänder sig till i dessa frågor.


Du kommer till en kunskapsintensiv organisation där alla medarbetare är viktiga och bidrar till företagets vision. I ditt arbete kommer du att göra skillnad både för St1 som organisation och även för en mer hållbar framtid.

Vissa resor förekommer vid möten med entreprenörer och leverantörer och därför ingår tjänstebil i rollen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Maintenance Contract Manager säkerställer du att det finns serviceavtal med våra leverantörer som utför service och underhåll inom alla områden. Du ansvarar för att utveckla samarbetet med våra servicepartners genom tydliga operativa mål och KPI:er.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Styra underhållsverksamheten genom externa resurser samt följa upp och utvärdera entreprenörers utförande och serviceleverans
  • Ansvara för att kontinuerligt utveckla upplägg för serviceavtal med olika leverantörer samt omfattning av avtal och fördelning mellan planerat och reaktivt underhåll
  • Ansvara för bolagets elavtal, både avseende anläggningarnas förbrukning såväl som försäljning till kund via laddstolpar
  • Säkerställa att underhållslösningar tar i beaktande operationella- marknadsförings- och försäljningsaspekter
  • Ansvara för att gällande lagstiftning, myndigheters regler och anvisningar följs inom verksamheten
  • Ansvara för att planera och budgetera kommande års underhållsprogram samt att genomföra upphandlingar
  • Ansvara för att underhållsentreprenörer har fokus på HSM (Hälsa, Säkerhet, Miljö) för att både undvika olyckor och uppfylla gällande miljökrav

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för utveckling av nya samt förvaltning av befintliga avtal. Du samverkar med många kontaktytor såväl internt som externt och förstår hur du ska navigera i en större organisation. Genom din kunskap och erfarenhet kommer du att ha en nyckelfunktion inom organisationen. Tillsammans bidrar vi alla till det dagliga arbetet där vi inkluderar och lyfter varandra.

Du kommer sitta i helt nybyggda lokaler i anslutning till Bromma flygplats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är civilingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av en liknande roll inom underhållsverksamhet. Troligen har du en bakgrund av en butiksverksamhet som har många driftställen. Din svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift.


Du har förmågan att se på vår verksamhet ur olika perspektiv. Det innebär att du kan växla mellan att se helheten till att gå ned i detaljer utan att tappa fart i de projekt du ansvarar för.


Då du kommer att ha många kontakter, både externt och internt, är du bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare är du resultat- och målinriktad samt kan arbeta både självständigt eller tillsammans med andra.

St1 Sverige AB

St1 Sverige AB

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 runt 500 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan.

Arbetsgivare St1 Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-07
Eva Sahlin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Köpsvängen 18, Bromma