TNG
Ingenjör till TNG Techs konsultnätverk i Örebro!

Ingenjör till TNG Techs konsultnätverk i Örebro!

Intresseanmälan: Vi söker ingenjörer till vårt konsultnätverk i Örebro!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Adam Alfvegren
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Intresseanmälan: Vi söker ingenjörer till vårt konsultnätverk i Örebro!

Nu söker vi på TNG Tech ingenjörer till konsultuppdrag i Örebro.

En roll som konsult är utvecklande och hos TNG Tech har du möjlighet att prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull nyckelperson som gör skillnad – särskilt som konsult. I din roll som konsult är det du som träffar våra uppdragsgivare och hanterar deras utmaningar, varje dag. Konsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar i olika branscher. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Att jobba som konsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

 

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! 
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. 
  • Ha stora möjligheter till personlig utveckling och ambitiösa karriärsmöjligheter
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult kommer du arbeta med uppdrag inom Supply chain, Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära jobb som:

  • Ingenjör eller chef inom produktionsledning, konstruktion, kvalitet och produktutveckling
  • Strategisk inköpare
  • Projektledare med kompetens inom utveckling och teknisk försäljning
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull.  Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod, och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

  • Du bör ha teknisk högskole- eller universitetsexamen gärna på master nivå
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.

Vidare är det meriterande, men inte ett krav, om du har några års arbetserfarenhet inom ditt område, exempelvis inom produktion eller teknik. Det vill säga att du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – inte minst som interimskonsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Tech
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-23
Adam Alfvegren
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8