TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör till vårt konsultnätverk på TNG Tech

Är du automationsingenjör eller processingenjör och vill jobba som konsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Jobbet som konsult på TNG Tech är en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på ett par månader eller samma arbetsplats över längre tid. Oavsett kommer du in i ett bolag som är i behov av just din kompetens och du där du kan göra skillnad direkt!

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher; från fordon och elektrifieringen, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. Välkommen till TNG Tech!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Hos oss kommer du:

Livspussel
Livspussel
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom processteknik och automation varierar ditt arbete beroende på uppdrag. Du kommer stödja produktionen genom att driva och genomföra förändringsarbeten genom att exempelvis arbeta med projektplanering, processoptimering, felsökning och driftsättning. Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. 

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb