TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör/utvecklare, inbyggda system

Eletta Flow i Stockholm utvecklar sin nya produktplattform och söker en Ingenjör/Embedded-utvecklare med strategiskt fokus!

Har du kunskap om inbyggda system och elektronik/mekatronik samt ett stort intresse för mjukvaruutveckling? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? Då är det dig vi söker.

Eletta Flows produkter används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av bland annat differenstryck. Vi har påbörjat en tillväxtresa och ska nu utöka både R&D-gruppen och produktutbudet, där du som Embedded-utvecklare kommer vara en nyckelspelare. Vi har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till oss!

Ditt anställningserbjudande

Flextid
Flextid
Djurvänligt
Djurvänligt
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som Embedded-utvecklare arbetar du med utveckling av våra produkters styrsystem, vilket innebär ADC, DAC och olika typer av sensorer och mättekniker samt visualisering i OLED/TFT-displayer. Våra flödesmätare kan kopplas upp via industriella kommunikationsprotokoll, ex. 4-20mA, HART, IO-link och modbus. De inbyggda system vi har i dagsläget är skrivna i C/C++.

Du testar och verifierar i produktionen samt uppdaterar och förbättrar befintlig mjukvara. Utöver det är du involverad i utvecklingen av nya produkter tillsammans med oss. Vi arbetar exempelvis för uppkopplade lösningar för samtliga produkter, vilket gör att du i denna roll har stort utrymme att rikta in dig på IoT.

Värt att veta

Vi är 20 personer på Eletta Flow och du arbetar nära oss alla. Du tillhör vår R&D-grupp om en Utvecklingschef/elektronikingenjör och två mekanikingenjörer. Du kommer även ha kontakt med våra dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Indien och Kina.

Vi arbetar i Segeltorp söder om Stockholm där vi har kontor och verkstad i två plan. Vi är flexibla vad gäller arbetstider och ledighet, men arbetar på plats på kontoret. Vi är ett litet bolag där alla hjälper till med högt som lågt och trivs i varandras sällskap!

Våra förväntningar

Vi söker dig med bred kunskap om både inbyggda system och elektronik/mekatronik. Denna roll passar dig som arbetat med utveckling av inbyggda system i C, C++ eller C#, både i små och större projekt och gärna med flertalet produkter. Det är positivt med kunskap inom test, sensorer för tryck och flödesmätning, industriella kommunikationsprotokoll och IoT.

Vi har kunder och produkter över hela världen och engelska som koncernspråk, så vi söker dig som är bekväm med att arbeta med både svenska och engelska som arbetsspråk.

Som person arbetar du tillsammans med andra mot gemensamma mål, och har förmågan att ta initiativ. driva processer framåt och ta ett helhetsperspektiv.

Alla lediga jobb