TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjörer inom kvalitet till Outokumpu

Är du kvalitetsingenjör och vill bli en del av ett framgångsrikt kvalitetsteam? Bra! Vi söker dig till Outokumpu i Degerfors.

Nu söker vi dig som vill axla rollen som kvalitetsingenjör. Outokumpu i Degerfors expanderar och utökar nu sin teknik- och kvalitetsavdelning med tre ingenjörer inom kvalitet ( Special Project Lead ). En utvecklande tjänst där du agerar projektledare för kunder med höga och specifika krav och önskemål. Du kommer till ett företag i framkant där du kommer få utvecklas personligen och skapa ett stort kontaktnät både inom och utanför Outokumpu. Kanske har du tidigare arbetat som Quality engineer / QA ? Låter det intressant? Då kan det vara rollen för dig!

Möjlighet att arbeta till viss del hemifrån finns.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kvalitetsingenjör blir du en del av ett globalt världsledande företag inom rostfritt stål. En tjänst där du får vara en del av ett företag som producerar något hållbart, miljövänligt och designat för att hålla för evigt!

Atmosfären på avdelningen präglas av stort samarbete, yrkesstolthet och utpräglad förbättringskultur. Du får arbeta i en internationell miljö.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra Business Support som ingår i Teknik- och kvalitetsavdelningen och rapportera till Manager Business Support.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har en teknisk kandidatexamen och tidigare erfarenhet av projektledning. Du kan ha längre erfarenhet eller stå i början av din karriär men arbetat något år inom området. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera komplicerade kundkrav. Du behärskar engelska och svenska flytande, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du ha stor kommunikations- och förhandlingsförmåga då du behöver kommunicera både med kunder, våra produktionsavdelningar, vår säljorganisation och andra intressenter. Du är nyfiken, vill utvecklas, lära dig nya saker och tar gärna eget initiativ.

Alla lediga jobb