TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjörer med erfarenhet av underhåll

Är du Underhållsingenjör och vill arbeta som konsult? Gå med i vårt konsultnätverk på TNG Tech i Örebro!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med hållbara och energieffektiva lösningar inom industrin? Kanske är du redan konsult eller nyfiken på konsultrollen? Då har du kommit rätt! Nu söker vi dig som har längre erfarenhet som underhållschef eller underhållsingenjör till vårt konsultnätverk på TNG Tech. Vi samarbetar med ett flertal namnstarka kunder och hoppas kunna matcha dig med uppdrag som tilltalar just dig och dina karriärsmål.

Välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan bland annat bestå av att:

Värt att veta

Hos oss kommer du:

Våra förväntningar

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om underhållssystem och hur ett fungerande underhåll struktureras upp. Du har en bred kunskap om produktionsutrustning och tillverkningsprocesser samt en allmän djup och bred kunskap om mekanik, hydraulik, pneumatik och automation. Din svenska är flytande i tal och skrift samt din engelska är god i tal och skrift.

Alla lediga jobb