TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjörer till TNG Tech i Dalarna

TNG Tech söker talanger inom Engineering, Supply Chain och Produktion för konsultuppdrag och rekryteringar i Dalarna.

Vi på TNG Tech expanderar vårt nätverk inom ingenjörssektorn och letar efter talanger för både konsultuppdrag och framtida anställningar. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan efter kompetens med ingenjörsbakgrund inom områden som Engineering, Supply Chain och Production, både för specialister och ledande befattningar.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla en bred kompetens och snabbt bygga på din erfarenhet med stöd från erfarna kollegor. Dessutom öppnar det upp för att utöka ditt professionella nätverk och därigenom öka dina karriärmöjligheter. Hos TNG Tech prioriterar vi kandidatens framtida prestation och kompetens, och vi fokuserar på fakta snarare än magkänsla, namn, ålder, kön eller bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till TNG Tech!

Ditt anställningserbjudande

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:

Värt att veta

Våra kunder finns i hela Dalarna och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och med erfarenhet inom exempelvis produktionsteknik, logistik eller inköp. Det är meriterande om du har kunskaper inom Lean, Six Sigma eller motsvarande. Du är en van användare av både affärssystem och Officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Vidare är du analytisk, kommunikativ och resultatorienterad.

Alla lediga jobb