TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjörer till vårt konsultnätverk på TNG Tech

Är du ingenjör och intresserad av att jobba som konsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Vi söker nu konsulter till vårt nätverk i Örebro och letar efter dig som studerar till ingenjör. Kanske studerar du till civilingenjör eller kanske har du tidigare erfarenhet från branschen?

Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov i och välja mellan korta och långa uppdrag. Du får chans att träffa kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management.

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher; från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Välkommen till TNG Tech!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos TNG Tech kommer du arbeta med uppdrag inom Supply chain, Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära jobb som:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb