TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare för omgående tillsättning i Örebro

Strukturerad och driven inköpare till expansiv kund i centrala Örebro.

Har du erfarenhet från projektinköp eller från strategiskt inköp? Då kan du vara den vi söker för ett uppdrag som startar omgående med möjlighet till förlängning efter uppdragets slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och därmed skapa fler karriärmöjligheter.

Som konsult via TNG Tech erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer börja som konsult och uppdraget börjar snarast möjligt enligt överenskommelse och pågår till årets slut. Det finns goda möjligheter till fortsatt konsultuppdrag hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, industriell ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är analytisk och gör rationella bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb