TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare sökes för kommande uppdrag i Göteborg

Är du inköpare som söker nya utmaningar? Vi på TNG Tech söker nu dig till någon av våra spännande kunder i Göteborg!

Är du inköpare som nu letar efter nya utmaningar? Nu söker vi nu dig för framtida konsultuppdrag inom inköp hos någon av våra kunder i Göteborg. TNG Tech arbetar med en mängd olika företag som verkar inom en mängd olika branscher och där uppdragen kommer variera därefter. Så nu söker vi därför efter personer med olika erfarenheter och bakgrund inom just inköp. Vi är även intresserad av att träffa dig som driver eget och vill jobba som underkonsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som inköpare kan variera beroende på företag och uppdrag, men vanligt förekommande uppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter. 

Vi på TNG tycker det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp eller liknande. Rollen kan innebära mycket självständigt arbete så vi ser gärna att du är trygg att bedriva eget arbete inom inköp. Du är van användare av affärs- eller inköpssystem såsom SAP eller dylikt samt har goda kunskaper i Excel. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift, då många av våra kunder jobbar internationellt.

Som person värnar du om service och trivs med att skapa kontakt med människor, både internt i organisationen och med företagets externa leverantörer. Du är systematisk i ditt arbetssätt och tar ett stort ansvar för ditt arbete.

Alla lediga jobb