TNG
Inköpskoordinator till internationellt företag

Inköpskoordinator till internationellt företag

Nu söker vi dig som är en erfaren inköpare och som vill ta dig an ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Örebro.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Nu söker vi dig som är en erfaren inköpare och som vill ta dig an ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Örebro.

Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat med operativt- eller taktiskt inköp? Är du dessutom tillgänglig för uppdrag omgående? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi söker en inköpskoordinator till en av våra välkända kunder. I rollen får du bland annat koordinera leverantörer och kunder gällande leveranser, hantera kommunikationen med interna och externa kontakter samt bedöma olika former av information.

Uppdraget sträcker sig till en början över ett halvår, men det finns goda chanser till förlängning. Placeringsort är mycket flexibel.

Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpare får du en varierad roll med mycket ansvar, men dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Koordinering med företagets operativa inköp som finns på flera kontinenter. 
  • Analys av kritiska leverantörer i samråd med berörda. 
  • Avstämning och eskalering av kritiska leverantörer på daglig- och veckobasis 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För uppdraget letar vi efter dig som har flera års erfarenhet som inköpare, materialstyrare eller motsvarade i en större organisation.  Rollen kräver vidare att du är trygg i att koordinera dina arbetsuppgifter och dina kontakter såväl internt som externt. Vidare är du kommunikativ, självständig, lugn och strukturerad. 

Uppdraget är hos en av TNG:s välkända kunder med placering i Örebro eller på valfri ort. Det stäcker sig över sex månader till en början, och förutsatt att allting fungerar bra från båda parter finns möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att samarbeta med andra. 

Vi letar efter dig som är van vid administrativt arbete, och har erfarenhet från inköp och/eller logistikbranschen. Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella kontakter krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i olika system.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-05
Vendela Ekstrand Hamrén
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro