TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till expansiva Cyklos i Mariefred

Vill du arbeta i en klimatsmart bransch med inköp och logistik? Expansiva Cyklos söker nu en Inköpare till Mariefred

Tillväxtbolaget Cyklos söker en Inköpare med vid huvudkontoret i Mariefred eller kontoret i Örebro. Som Inköpare får du en bred, utvecklande och central roll att optimera logistik och leverantörsfunktionen hos Cyklos. Har du erfarenhet av logistikplanering samt inköpsrelaterade frågor? Motiveras du dessutom av att säkerställa en god kundupplevelse och att bidra till folkhälsan? Bra!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som Inköpare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom de logistiska-, och leverantörsrelaterade funktionerna så som inköp, distribution och transport. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som Inköpare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt där du har stor möjlighet att påverka. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering kan vara vid huvudkontoret i Mariefred eller på kontoret i Örebro. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar. I Mariefred har man gemensam träning på måndagar för att bidra till förbättrad hälsa och ett hållbart arbetsliv. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Inköpare förväntar vi oss att du har:

Meriterande är:

Som person ser vi att du är:

Alla lediga jobb