TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till Göteborgs Hamn

Är du inköpare och vill skapa förutsättningar för bra affärer? Sök till Göteborgs Hamn!

Nu söker Göteborgs Hamn en inköpare och här får du arbeta med inköpsfrågor inom hela vårt bolag med fokus på upphandlingar relaterade till vår infrastruktur. Som inköpare ingår du i inköpsavdelningen som stödjer och styr beställarna och skapa förutsättningar så organisationen har tillgång till rätt varor, tjänster och byggentreprenader, inköpta på rätt sätt och till rätt kvalitet och pris.

Kan du fånga upp inköpsbehov och kan konkretisera det i en kravspecifikation? Vill du också utveckla och följa upp avtal och arbeta med ständiga förbättringar? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Göteborgs Hamn AB ägs av Göteborgs stad och är en liten organisation med 120 anställda men en stor aktör inom samhällsutveckling i regionen. Här får du bidra med ditt engagemang och vara med och utveckla vår inköpsfunktion.
Du får också:

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du verkar i inköpsfrågor inom hela vårt bolag, allt från reklambyråupphandlingar, säkerhet till IT, men det största stort fokuset ligger på upphandlingar relaterade till vår infrastruktur. Göteborgs Hamn är exempelvis en stor beställare av olika bygg- och underhållsentreprenader. Inköp tillhör Business Support och HR avdelningen och din närmsta chef är Inköpschefen. Inköpsarbetet styrs bland annat av vår affärsplan, lagen om offentlig upphandling och samhällets utmaningar i stort!

Göteborgs Hamn ligger i Amerikaskjulet med utsikt över hamnen och arbetet är förlagt på dagtid.

VEM ÄR DU?

Du har tidigare erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom inköp och du får gärna ha ett tekniskt intresse. Erfarenhet från exempelvis bygg/anläggningsverksamhet och/eller processindustrin är meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning inom Inköp eller motsvarande. Har du kännedom kring LOU/LUF är det ett plus, men även erfarenhet av inköpsarbete från det privata näringslivet är en merit.

Som person ser vi att du är en duktig kommunikatör, i både interna och externa sammanhang. Du är lyhörd för våra kunders behov, har hög integritet samt är hjälpsam, lätt för att skapa relationer och prestigelös. I rollen bör du kunna arbeta självständigt och kunna hålla flera saker igång samtidigt. Samarbetsförmåga är viktigt och att du kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du har vana att arbeta i Microsoft Office paketet och du har körkort med minst B-behörighet. Har du dessutom jobbat i inköpssystem t ex Tendsign och Winst/Proceedo så är det en fördel.

Alla lediga jobb