TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till industriföretag i Karlskoga

Har du bred erfarenhet som inköpare? Vi söker en taktiskt inköpare till tillverkande industri i Karlskoga

Nu har vi ett spännande konsultuppdrag för dig som inköpare till industribolag inom bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin i Karlskoga. Har du en bred kompetens inom inköp och trivs att arbeta i operativt såsom strategiskt med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet? Bra! Då är detta uppdraget för dig!

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Uppdraget är på 6 månader med mycket goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.

Vår kund är ett företag inom bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin i Karlskoga. Ett bolag med en modern anläggning och högteknologisk tillverkning och bearbetning, som värnar om sin unika kompetens och erfarenhet. Här finns goda utvecklingsmöjligheter och arbeta brett i rollen som taktiskt inköpare.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG eller att bli anställd konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas pågå 6 månader.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med:

Som person är du:

 

Alla lediga jobb