TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till Karlskoga

Vi söker en inköpare för konsultuppdrag till en tillverkande industri i Karlskoga, start omgående!

Här finns en spännande möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta som inköpare för ett tillverkningsföretag i Karlskoga. Oavsett om du har tidigare erfarenhet inom inköpsområdet eller är nyutexaminerad inom detta område, så är detta uppdraget för dig! Vi värderar din potential och ditt engagemang högt, så även om du inte har lång erfarenhet är du välkommen att ansöka.

Vi söker efter någon som kan börja relativt snabbt och som kan anpassa sig till kundens behov med en hög grad av effektivitet. Uppdraget sträcker sig över 6 månader och det finns mycket goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med:

Som person är du:

Alla lediga jobb