TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till konsultuppdrag

Teknisk inköpare till kund i Landskrona

I rollen som inköpare har du ansvar för materialförsörjningen till vår kunds produkt tillsammans med dina kollegor i ett mindre team. Du har breda kontaktytor internt såväl som externt. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i april 2024 eller tidigare om möjligt. Uppdraget beräknas fortlöpa till våren 2025. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att sitta placerad hos vår kund i Landskrona.
För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från operativt inköp gärna med teknisk inriktning. Du är van att jobba i projektform och trivs med många kontaktytor. Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, logistik eller närliggande områden. Du har god systemvana och vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är viktigt att du är duktig på kommunikation och är en god relationsbyggare.
Som person är du lösningsorienterad, analytisk och duktig på att jobba med flera processer parallellt.

Alla lediga jobb