TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till längre konsultuppdrag i Landskrona

Vill du jobba med inköp i ett tillverkande företag i Landskrona? Nu finns möjlighet till ett längre uppdrag som konsult.

Trivs du i en roll med många kontaktytor och samarbete? I rollen som inköpare blir du del av ett litet team inköpare. Här finns chansen att bidra med dina tidigare kunskaper inom inköp samt att utvecklas. Låter det intressant att jobba med tekniska produkter hos ett tillverkande företag i Landskrona?

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta i början av februari 2024 och pågå till januari 2025. Möjlighet till anställning finns efter den perioden.

Din arbetsplats är i Landskrona och du blir del i ett team om 4 inköpare. Du rapporterar till inköpschefen. 

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet som inköpare. Då det är ett bolag med internationell verksamhet kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Rollen som inköpare innebär många kontaktytor och därför är det av vikt med en god kommunikationsförmåga. Vidare tror vi att du har erfarenhet av att förhandla och har ett kommersiellt förhållningssätt. Du arbetar obehindrat i program som excel, power point och sharepoint. 

Om du har tidigare teknisk erfarenhet eller intresse så är det meriterande. Likaså erfarenhet av att jobba i SAP eller S4 Hana. 

Alla lediga jobb