TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till längre konsultuppdrag

Erfaren inköpare sökes för konsultuppdrag utanför Ludvika. Ansök nu!

Vi söker nu en erfaren och strategiskt orienterad inköpare till ett längre konsultuppdrag för en våra kunder beläget strax utanför Ludvika. I rollen som inköpare får du en utvecklande och viktig roll där du hanterar såväl befintliga som nya affärsrelationer. Är du resultatinriktad professionell med gedigen erfarenhet inom inköpsområdet? Redo att ta dig an en ny utmaning? Bra! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start så snart som möjligt.

Vår kund är ett större globalt ledande företag inom tillverkningsindustrin beläget utanför Ludvika. Inom företaget finns goda möjligheter till karriär - och kompetensutveckling.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med erfarenhet av strategiskt inköpsarbete eller som inköpsansvarig och god kunskap om beslutsfattande och inköpsprocesser. Du skall även ha erfarenhet av att hantera relationer, förhandla avtal och genomföra upphandlingar samt en stark förmåga att arbeta med prishantering och förhandla konkurrenskraftiga priser.

Du har även goda kunskaper i SAP, Excel och besitter en analytisk förmåga. 

För tjänsten krävs att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då rollen innebär många kontaktytor både nationellt och internationellt. 

Alla lediga jobb