TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till uppdrag i centrala Stockholm

Är du en konsult med god erfarenhet av inköp och Category Management? Vår kund i centrala Stockholm söker nu en inköpare!

I rollen som inköpare verkställer du upphandling av material och tjänster inom utvalda inköpskategorier enligt företagets inköpsprocess och rutiner. Rollen ställer krav på din förmåga till både strategisk såsom taktiskt kunnande där samverkan samt att driva projekt är viktigt. Rollen är baserad i Stockholm.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en viktig del av kundens arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Kundens nyrenoverade kontor finns i centrala Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som inköpare:

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt, gärna under augusti månad. Uppdraget planeras pågå till slutet av mars 2023 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd som konsult av TNG och får ta del av våra förmåner. Du jobbar vanliga kontorstider och sitter hos vår kund i centrala på Stockholm. Det är möjligt att jobba på distans ett par dagar i veckan. 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har:

Tjänsten innebär många kontaktytor vilket kräver en god förmåga att kommunicera med såväl chefer, projektledare som medarbetare i olika projekt och på olika avdelningar. Ytterligare utbildning inom exempelvis logistik, entreprenad-, affärsjuridik/avtalsjuridik är meriterande.

Alla lediga jobb