TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till uppdrag i Örebro

TNG söker inköpare till våra kunder i Örebroregionen

För kommande uppdrag söker TNG inköpare. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet av inköp och vill prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG har ett stort nätverk med kunder i ett flertal olika branscher.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att bredda ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. 

Som konsult via TNG erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis innefatta:

- Lagerstyrning
- Lageroptimering
- Dagligt inköp
- Hantera reklamationer
- Leveransbevakning
- Momsrapportering
- Faktureringsadministration

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning kan komma att variera utifrån kundens önskemål och kan röra sig om både heltid eller deltid. Uppdragen skiljer sig även utifrån specifika arbetsuppgifter, bredden av ansvar samt vad rollen innebär. Var därför noga med att specificera din ansökan med vad som intresserar dig i ditt framtida jobb!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom inköp eller liknande samt tidigare erfarenhet av en roll som inköpare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har erfarenhet av arbete i något affärssystem.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att skapa kontakt med människor, både internt i organisationen och med företagets externa leverantörer. Du är systematisk i ditt arbetssätt och är duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du tar ett stort eget ansvar och kan självständigt lösa problem.

Alla lediga jobb