TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till välkänt bolag strax utanför Örebro

Har du erfarenhet av operativt inköpsarbete? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Vi söker nu en operativ inköpare till ett välkänt bolag strax utanför Örebro. Detta är en chans för dig med några års erfarenhet av inköpsarbete att bli en del av ett expansivt företag. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG får du chansen att bli del av inköpsteamet hos vår kund. Du får arbeta i en operativ roll där du ansvarar för hela inköpskedjan. Du får möjlighet att arbeta på ett stort bolag med trivsam atmosfär och härliga kollegor. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

Värt att veta

I rollen samarbetar du tätt tillsammans med ett flertal funktioner, både internt och externt. Som konsult hos TNG Tech finns det ofta goda möjligheter till fortsatt konsultuppdrag hos kund.

Våra kunder finns i hela Örebroregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som inköpare ser vi att du har några års erfarenhet från operativt inköp och har kunskap om grundläggande avtalsvillkor. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik, ekonomi alternativt motsvarande likvärdig erfarenhet.

Då tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du social och har en god kommunikativ förmåga. Du har ett systematisk arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är analytisk och gör rationella affärsmässiga bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Alla lediga jobb