TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Zinkgruvan

Har du erfarenhet av operativt eller strategiskt inköpsarbete? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Vi söker nu en operativ inköpare till Zinkgruvan Detta är en chans för dig med några års erfarenhet av inköpsarbete att bli en del av ett expansivt och innovativt företag. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG får du chansen att bli del av inköpsteamet hos vår kund. Du får arbeta i en operativ roll där du ansvarar för hela inköpskedjan. Du får möjlighet att arbeta på ett stort bolag med trivsam atmosfär och härliga kollegor. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare arbetar du med inköp av varor och tjänster till hela vår verksamhet. Rollen är operativ med dagliga inköp och leveransbevakning. Du upprättar offertförfrågan och bedömer offerter med hänsyn till mål, pris, kvalitet, miljö, leveranstid osv. Som inköpare kommer du vara kontaktperson mot leverantörer samt ansvara för vissa produktgrupper.

Värt att veta

I rollen samarbetar du tätt tillsammans med ett flertal funktioner, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning efter avslutat konsultuppdrag. 

Våra förväntningar

Ekonomisk alternativt teknisk högskoleutbildning, samt några års erfarenhet av inköpsarbete. Tjänsten innebär mycket kontakter med säljare och intern driftspersonal vilket innebär att du måste vara serviceinriktad samt bör ha vana att hantera flera uppgifter samtidigt. Du ska ha vana att hantera ett MPS-system (SAP är meriterande) vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska.

Alla lediga jobb