TNG
Inköpare / upphandlare till Stockholm

Inköpare / upphandlare till Stockholm

Nu söker vi en inköpare / upphandlare till en ny spännande roll hos Södertörns brandförsvarsförbund i Stockholm. Sök redan idag!

Arbetsgivare Södertörns brandförsvarsförbund
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu söker vi en inköpare / upphandlare till en ny spännande roll hos Södertörns brandförsvarsförbund i Stockholm. Sök redan idag!

Södertörns brandförsvarsförbund går nu in i en ny fas och är i behov av att tillsätta en strategisk inköpare, upphandlare till en ny spännande roll på Södertörn. Har du tidigare erfarenhet av rollen som inköpare samt mycket god erfarenhet av offentlig upphandling? Skulle du trivas i en organisation som präglas av en familjär känsla och där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan? Då är det dig vi söker! Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är Sveriges mesta räddningstjänst. Vi har ett samhällsansvar som vi gillar och vi tar vårt uppdrag ett steg längre. Vi gör alltid lite mer än vad som förväntas av oss, strävar alltid mot att göra vårt bästa och med glädje delar vi med oss av vår kunskap. Vi arbetar alltid utifrån att de vi möter, verkar för och samarbetar med ska uppleva den bästa, tryggaste och säkraste servicen i en miljö som präglas av tillit. Ett hållbart samhälle är det bästa samhället och det skapar vi tillsammans.

I rollen som inköpare och upphandlare erbjuder vi dig att bli en del av en stark gemenskap och bidra till att vi tillsammans kan fortsätta skapa trygghet och säkerhet för de människor vi dagligen möter i samhället.

Här erbjuds du en tjänst där du självständigt får planera och genomföra upphandlingsprojekt i samverkan med den övriga verksamheten. Du kommer också utgöra en viktig del i det fortsatta arbetet med att bygga upp rutiner och arbetssätt inom området inköp och upphandling. Denna tjänst innebär många kontaktytor och en stor del av ditt arbete innebär även att skapa ett starkt nätverk samt bygga goda relationer mellan räddningstjänsterna, leverantörer och kommunerna.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • självständigt arbeta med alla delar i inköps- och upphandlingsprocessen 
  • arbeta brett med inköp främst av fordon och material men även av tjänster inom alla typer av avtalsområden
  • som projektledare eller som en del av en styrgrupp vara delaktig i alla delar i upphandlingsprocessen i nära samarbete med verksamheten.
  • bevaka befintlig avtalsportfölj och vara stöd, rådgivare och kvalitetsgranskare i upphandlingsjuridiska och avtalsrättsliga frågor

  • bevaka lagstiftningen inom upphandlings- och avtalsområdet, arbeta med förbättringsarbeten samt kontinuerligt uppdatera gällande styrdokument

  • informera övriga verksamheten i upphandlingsregler samt aktivt medverka i att utveckla upphandlingsarbetet
  • analysera och sammanställa utfallet av inköp- och upphandling
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll kommer du självständigt men i nära dialog med ekonomichefen ansvara för inköps- och upphandlingsarbetet. Du kommer närmast att rapportera till ekonomichefen och tillsammans med ytterligare tre kollegor inom ekonomi utgöra en del av ekonomiavdelningen. Du blir också en del av en verksamhet där medarbetarna är engagerade och där ni tillsammans bidrar till att skapa samhörighet och delaktighet. Att det skall vara roligt att gå till jobbet och att skratta tillsammans ser vi som en självklarhet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du arbetar må-to 07.30-16.30 fred 07.30-15.00 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler med närhet till goda kommunikationer.

Arbetet är säkerhetsklassat och du kommer i samband med anställning genomgå vissa kontroller. Vi kommer också att be om ett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en inköpsutbildning från yrkeshögskola eller motsvarande utbildning. Du kan också ha en akademisk utbildning inom juridik eller ekonomi alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. 

Du har tidigare arbetat i en roll som inköpare och upphandlare och har självständigt genomfört upphandlingar och förnyade konkurrensutsättningar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). 

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är handlingskraftig och kan prioritera i vardagen. Du trivs i en roll med eget ansvar och driver självständigt upphandlingsarbetet framåt. Som person är du resultatinriktad, analytisk och har en god förmåga att arbeta strukturerat. Viktigt för att lyckas i rollen är även att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och trivs i en bred verksamhetsnära roll samt brinner för att arbeta både strategiskt och operativt.

Meriterande för rollen rollen är projektledning och förhandlingsvana. Har du tidigare erfarenhet av TendSign eller något annat upphandlingssystem är även detta meriterande. Ett krav för rollen är dock att du har god systemvana och erfarenhet av office paketet, specifikt Excel. Då tjänsten innebär avtalshantering och många kontaktytor är även svenska i tal och skrift ett krav för rollen.

Södertörns brandförsvarsförbund

Södertörns brandförsvarsförbund

Södertörns brandförsvarsförbund ansvarar för räddningstjänst och kommunala säkerhetstjänster för de som bor och vistas i Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje och Tyresö kommun. Från och med hösten 2019 sköter vi även larm och ledning för Sörmlandskustens räddningstjänst. Vårt uppdrag är att bidra till att kommuninvånare känner sig trygga och säkra i sin kommun.

Södertörns brandförsvarsförbund arbetar aktivt för att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vi strävar efter en arbetsplats där olikheter tas tillvara och allas lika värde är självklart. En jämställd arbetsplats fri från kränkningar är en rättighet.

Södertörns brandförsvarsförbund
Arbetsgivare Södertörns brandförsvarsförbund
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-09
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Mogårdsvägen 2, Vårby