TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Upphandlare / Inköpsadministratör till Stockholm

Noggrann och erfaren upphandlare / inköpsadministratör till vår kund i centrala Stockholm!

Är du en lyhörd och noggrann person med intresse och förståelse för hur ett inköpsavtal byggs upp och ser ut? Har du lätt för att samarbeta med din omgivning och vill bidra med din kompetens till ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag? Välkommen med din ansökan idag.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen jobbar du mot vår kunds koncernledning som avropar från områden inom bland annat HR, juridik och kommunikation så det är ett spritt behov av inköp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Du kommer att genomföra upphandlingar tillsammans med uppdragsgivare och du har tillgång till juridikstöd.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning. Tänkt start för tjänsten är omgående och placering är vid Lindhagen i Stockholm, men det går bra att arbeta hemifrån ett par dagar/vecka. Arbetstider är kontorstider förlagda mellan kl. 08:00-16:30.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen är det av största vikt att du har praktisk erfarenhet och förståelse för hur ett inköpsavtal byggs upp och ser ut. Eftersom arbetet till största del utförs på engelska behöver du vara helt flytande i både tal och skrift samt ha kunskap i Officepaketet.

Som person är du en noggrann lagspelare som är självständig och trygg i att stå på egna ben i det dagliga arbetet.

Det är meriterande, men inget krav, om du har ekonomi- eller ingenjörsutbildning samt kunskap om GDPR.

Alla lediga jobb