TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsanalytiker till Ahlsell i Stockholm

Stort intresse för analys och vill jobba med att optimera inköp? Till Ahlsell rekryterar vi nu en inköpsanalytiker. Sök här!

Är Du ute efter nya utmaningar inom inköp? Då kan detta vara något för Dig! Vi söker just nu en inköpsanalytiker till Ahlsell, där Du på koncernnivå kommer att bidra till att effektivisera, optimera och utveckla arbetet inom inköp. Förutom att axla en analytisk roll med inflytande över verksamheten, blir Du en del av ett marknadsledande bolag som trots sin storlek har bibehållit entreprenörsandan i varje led. Ahlsell tar sin position på allvar och bidrar till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpsanalytiker har du en spännande och utvecklande roll med stor möjlighet att påverka verksamheten i stort. Till vardags arbetar du fritt med ansvar att bidra till att ansvarsfulla och optimala inköp görs för Ahlsell. Rollen ger utrymme att utnyttja den potential som finns när det gäller att utveckla, utmana och utvärdera befintliga rutiner och processer. Detta är alltså en möjlighet för dig som känner dig hemma med statistisk analys, har god vana av inköpsarbete och vill utveckla dina egna färdigheter och bidra till Ahlsells inköpsarbete så att vi når våra strategiska mål!

För att säkerställa en framgångsrik och långsiktigt hållbar organisation lägger vi på Ahlsell stort fokus på att våra medarbetare ska utvecklas, känna stolthet och engagemang. Att vara en bra och utvecklande arbetsgivare för våra medarbetare tror vi även är viktigt för att attrahera nya kompetenta medarbetare.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Inköpsanalytiker på Ahlsell kommer du i huvudsak att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du rapporterar till inköpsdirektören och jobbar med utveckling och leverans av analytiskt underlag till inköpsorganisationen i Norden, primärt Sverige, Norge och Finland. Du samverkar indirekt med hela organisationen och funktioner såsom inköp, logistik, sälj, marknad, ekonomi, och har ett 80-tal personer i ländernas inköpsorganisationer som du löpande stöttar med dina analyser. Du arbetar självständigt i tät dialog med inköpsdirektören och övriga medarbetare i inköpsorganisationen.

Din arbetsplats är i ljusa och fina lokaler i Marievik, ett stenkast från Liljeholmens centrum, där Ahlsell har sitt huvudkontor. Nära både tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. Start sker så snart som möjligt efter överenskommelse. Under rådande pandemi arbetar vi enligt FHM:s riktlinjer med en stor andel distansarbete.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, statistik, supply chain eller annat område med relevans för rollen. Du har erfarenhet av inköpsanalysarbete och är kunnig inom processer och metodik när det gäller inköp. Du har mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska när det gäller tal och skrift och tycker om att förmedla budskap och resultat av Ditt arbete på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Du är en hyfsat god användare av Powerpoint. Du jobbar dagligen i Excel och betraktar dig själv som mycket kunnig och en avancerad användare av programmet. Givet Ahlsells omfattande sortiment och leverantörs- och kundbas är det viktigt att Du har vana av att bearbeta stora mängder data.

Du är affärsintresserad och har erfarenhet av att jobba i en organisation som har kunden och affären i centrum. Du är utvecklingsorienterad och har en god förmåga att tänka konceptuellt och omsätta idéer till handling. Du är analytisk och gillar att arbeta med siffror och komma till slutsatser och insikter. I rollen har du många kontakter med kollegor runtomkring i organisationen vilket ställer krav på kommunikativ förmåga och att både kunna lyssna in och föra ut ett budskap, så många kontaktytor ger Dig energi så klart!

 

Alla lediga jobb