TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsansvarig till Nordion Energi i Malmö

Vill du ta ledningen i en nyckelroll som Inköpsansvarig där du formar och driver inköpsstrategier för att maximera affärsnytta?

Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker en passionerad och erfaren Inköpsansvarig som ska fortsätta utvecklingen av våra ansvarsfulla och effektiva inköp. Om du trivs i en dynamisk miljö där du kan påverka och forma inköpsprocesser så är det här din chans att göra verklig skillnad. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Som Inköpsansvarig kommer du att ha en central roll där du ansvarar för att leda inköps- och upphandlingsaktiviteter enligt lagstiftning och företagets riktlinjer. Du kommer att vara en nyckelspelare i att skapa och implementera inköpsstrategier som stödjer företagets övergripande mål. Här ser vi möjligheter till att implementera förbättringar i inköpsorganisationen för att optimera sättet att driva funktionen framåt.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Din huvuduppgift är att säkerställa ansvarsfulla och effektiva inköp genom konkurrensutsättning och offentliga upphandlingar. Du kommer att vara en stödjande och rådgivande kraft till bolagets beställarorganisation. Du driver även den strategiska utvecklingen av inköpsfunktionen. Ditt arbete kommer att inkludera planering, upphandling, förhandling och uppföljning. Du arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla inköpsprocessen. I det arbetet ingår även att stötta och utbilda medarbetare inom upphandlings- och inköpsfrågor.

Värt att veta

Då Nordion är i en stark tillväxt och det är viktigt att du trivs i en bred roll där du arbetar både operativt och strategiskt. Tjänsten är placerad vid Nordions huvudkontor i Malmö. Nordions inköpsfunktion är en del av de centrala bolagsfunktionerna under CFO. Rollen innefattar idag inga direktrapporterande.

Våra förväntningar

Vi ser att du är en person som gillar vara med där det händer. Du trivs i en verksamhet med högt tempo där föränderligheten skapar förutsättningar för att vara med att påverka på riktigt. Du har ett starkt proaktivt- och affärsmässigt tänk och är en god relationsbyggare. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en nyckelspelare i att forma företagets framtid, ser vi fram emot att få höra från dig!

Alla lediga jobb