TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsassistent till tillverkningsindustrin

Vill du arbeta i en stödjande funktion inom inköp?

Då kan du vara den inköpsassistent vi söker för ett konsultuppdrag med omgående tillsättning. Vår kund är ett tillverkande företag beläget i Kumla som är marknadsledande inom sitt område.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund befinner sig just nu i ett expansivt skede och behöver därför förstärka sin organisation med en inköpsassistent. Du kommer att ha nära samarbete med övriga inköpsorganisationen och har möjlighet att förvärva nya kunskaper och erfarenheter inom inköpsområdet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att fungera som ett stöd till inköpsavdelningen och arbeta med administrativa uppgifter som t.ex.
- orderhantering
- leveransbevakning
- fakturahantering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du möjlighet att arbeta i nära samarbete med ett härligt team inom inköp och produktionsplanering.

Som konsult arbetar du ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du även har en utbildning inom området. Då stor del av arbetet utförs i företagets affärssytem ser vi gärna att du har god systemvana. Tjänsten innebär kontakter såväl nationellt som internationellt och du behöver därför kunna uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Vidare är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Alla lediga jobb