TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpschef till SAAB i Linköping

Vi köper en drivande och erfaren inköpschef till ett växande internationellt företag. Sök idag!

Få chansen att leda och utveckla företagets strategiska inköpsorganisation till nya höjder! Just nu söker vi en passionerad och kunnig chef till vår avdelning för strategiskt inköp, i ett av världens ledande företag inom sin bransch! Som chef för inköp kommer du att ha en nyckelroll i företagets fortsatta utveckling och expansion. Du kommer att ansvara för en viktig funktion där du har möjlighet att leda och driva inköpsorganisationen till att uppnå nya mål och nya nivåer. Som ledare i en platt organisation kommer du att spela en central roll i en spännande och dynamisk bransch. Så, om du vill ha en ledande, intressant och viktig roll inom inköp, ansök idag! Få möjligheten att göra en verklig skillnad och ta steget till att bli en inköpschef i världsklass!

Ditt anställningserbjudande

Vad kan vi erbjuda dig? Som chef för strategiskt inköp får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta medarbetare får verka i ett företag som arbetar med teknik i världsklass. Företaget har ett positivt affärsläge med flera stora affärer och projekt i pipen och ser ljust på framtiden. 

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i inköpsledningen och har ett 10-tal direktrapporterande strategiska inköpare. 

Våra förväntningar

Du är en erfaren ledare med en gedigen bakgrund inom inköp. Du har sannolikt arbetat inom stora organisationer och har erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med dina leverantörer för att säkerställa att leverantörsbasen upprätthåller en hög leveranssäkerhet och kvalitetsnivå. Du är duktig på att motivera och inspirera andra, och på att delegera ansvar och främja dina medarbetares utveckling. Din förmåga att bygga användbara nätverk och uppnå högkvalitativa resultat är goda. Du har en analytisk förmåga och en systematisk approach till komplexa problem. Du är flytande i både svenska och engelska och är en van användare av affärssystem och Excel.

Alla lediga jobb