TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsadministratör till Fresenius i Stockholm

Nu söker vi en inköpsadministratör / interncontroller till Fresenius Medical Care

Har du ett stort intresse för administration och kanske kunskaper om inköpsprocesserna? Då kan denna roll vara perfekt för dig!
Fresenius Medical Care söker nu en inköpscontroller som ser helhetsperspektivet och lägger fokus på att noggrant hantera inköp, ansvara för interna kontroller och bistå i utveckling av inköpsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Betald mobil
Betald mobil

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inköpscontroller kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:

Värt att veta

Fresenius sitter i fina lokaler i centrala Sollentuna och erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person är på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi söker dig som är systematisk och gillar att arbeta strukturerat. Du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta på detaljnivå. I denna roll är det också viktigt att du gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information och vi ser gärna att du har erfarenhet av internkontroller som motsvarar Sox sedan tidigare.

Alla lediga jobb