TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare inom Bygg till Ahlsell i Lund

Drivs du av att arbeta kundnära med service & försäljning? Sök rollen som innesäljare inom produktområde bygg till Ahlsell i Lund!

Vill du vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Ahlsells produktsegment Bygg framåt? Som säljare inom byggprodukter på Ahlsell i Lund driver du försäljningen och skapar ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder i syfte att maximera lönsamheten och driva affären framåt.

Visst låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som innesäljare inom Bygg erbjuds du en utvecklande roll där du får vara drivande och sprida din kunskap inom produktsegmentet bygg. Du blir en del av ett sammansvetsat försäljningsteam med god gemenskap och härlig stämning. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner en stolthet och glädje att komma till jobbet. Därför förespråkar vi återkommande personalaktiviteter, balans mellan fritid och arbetsliv och ett stöttande ledarskap.

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare inom Bygg är du rådgivande till kunderna i butik, via telefon och mejl. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder och butikssäljare med frågor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter består av att:

Värt att veta

Din arbetsplats är Ahlsells nybyggda butik i Lund där du har ditt egna kontor i anslutning till butiken. Du har ett nära samarbete med dina säljkollegor i regionen och butiksmedarbetarna i Lund. Din närmsta chef är säljchef för segment Bygg som verkar för en trivsam arbetsgrupp som präglas av gemenskap och härlig stämning.  

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som innesäljare söker vi dig som: 

Som person ser vi gärna att du:

 

Alla lediga jobb