TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare inom el till Ahlsell i Helsingborg

Är du en teamspelare som drivs av att bygga relationer och skapa nöjda kunder?

Är du innesäljaren med starkt driv som vill ta ett kliv in i Ahlsells värld inom el och installation och bygga den produktkunskap som krävs för att bli vår nya stjärna? Som innesäljare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör.

Låter det som en spännande utmaning? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

 

 

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som innesäljare ansvarar du för att skapa ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder och driva lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse (One Ahlsell) genom att med din kund- och produktkunskap även stötta försäljningen till och från andra segment. Genom att finnas till hands för butikskunder med frågor inom ditt område bidrar du till att skapa en enhetlig kundupplevelse.

I rollen som innesäljare är du tillgänglighet för våra kunder via telefon, mejl samt besök och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från kontoret i Helsingborg och sitter i anslutning till butiken. Du kommer även få möjlighet att träffa kunder ute tillsammans med utesäljare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet från byggbranschen och har med dig elkunskap från utbildning eller erfarenhet. Har du erfarenhet från teknisk försäljning och relationsbyggande är det såklart meriterande. Har du även med dig utbildning inom el eller en säljutbildning är det meriterande. Du behöver ha med dig grundläggande kunskaper inom office-paketet, flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande engelska. 

Vi tror att du gärna lyfter telefonen och trivs med att ta initiativ, ansvar och vill nå resultat. Hos oss arbetar vi tillsammans och för att trivas och lyckas samarbetar du gärna med andra och stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. För att hantera vardagen på ett bra sätt behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Förutom de kunskaper och erfarenheter du tar med dig tror vi att du drivs av att utvecklas vidare.

Alla lediga jobb