TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare inom EL till Ahlsell i Malmö

Har du kunskap inom el och vill arbeta med teknisk försäljning? Sök tjänsten som innesäljare inom industri-EL hos Ahlsell i Malmö.

Vill du bidra med din kunskap inom EL för att skapa kundvärde och långsiktiga relationer till våra kunder? Drivs du av att utvecklas och nå goda resultat genom kvalitativt arbete? Som innesäljare inom Industri-EL hos Ahlsell i Malmö, Skåne, arbetar du nära Ahlsells kunder inom industrin och driver försäljningen tillsammans med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som innesäljare inom EL på Ahlsell blir du en del av ett öppet och kompetent team i ett av branschens ledande bolag. Du erbjuds en flexibel roll med eget beslutsfattande och nära samarbete med både kunder och kollegor. 

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare inom el ansvarar du för att skapa positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse (One Ahlsell) genom att med din kund- och produktkunskap till fullo stötta korsförsäljningen till och från andra segment än ditt eget. Dina arbetsuppgifter består av att:

Värt att veta

Din arbetsplats är med fördel Ahlsells kontor i Bulltofta, Malmö. Det finns även möjlighet till placering i anslutning till vår butik i Helsingborg. Du har ett nära samarbete med dina säljkollegor inom segment Industri, område El.  Din närmsta chef är säljchef för Industri.

Våra förväntningar

För rollen som innesäljare söker vi dig som:

Som person ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb