TNG
Innesäljare inom Plåt till Ahlsell i Skåne

Innesäljare inom Plåt till Ahlsell i Skåne

Trivs du att arbeta kundnära med service & försäljning i nära samarbete med dina kollegor? Sök rollen som innesäljare hos Ahlsell

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Rebecca Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Trivs du att arbeta kundnära med service & försäljning i nära samarbete med dina kollegor? Sök rollen som innesäljare hos Ahlsell

Vill du vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Ahlsells produktsegment Plåt framåt? Som innesäljare inom Plåt ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder i Skåne och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör.

Visst låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Som innesäljare inom Plåt erbjuds du en viktig roll i vår nya satsning på plåtmarknaden där du får vara med och sprida din produktkunskap inom området. Du blir en del av ett sammansvetsat försäljningsteam inom segmentet Klimat, som har en stark tillväxt och massor med möjligheter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som innesäljare inom Plåt är du tillgänglig för och tar kontakt med våra kunder via telefon, mejl samt butiksbesök. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder och butikssäljare med frågor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Planera och systematiskt driva ditt säljarbete.
  • Ta fram och följa upp offerter samt registrera orders i affärssystemet.
  • Hantera mejl och samtal från dina kollegor på utesälj.
  • Hantera returer, reklamationer och stoppade e-orders. 
  • Ha kontakt med leverantörer via telefon och mejl samt kontrollera leveranstider.
  • Samarbeta tätt med alla segment och finnas tillgänglig i butiken för att ge god service till våra kunder.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Din arbetsplats är något av Ahlsells kontor i Skåne (region Syd) i nära anslutning till butiken. Du rapporterar till försäljningschef för segment Klimat, som består av Ventilation, teknisk Isolering och Plåt. 

Ahlsells kontor i region Syd finns på följande orter: Falkenberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Hässleholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har kunskap och tidigare erfarenhet inom plåt, kanske som säljare eller leverantör av plåtprodukter eller som plåtslagare. Har du erfarenhet av teknisk försäljning och relationsbyggande är det meriterande. Har du även kunskap inom ventilation och/eller teknisk isolering är det också meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda systemkunskaper och är flytande i svenska, i både tal och skrift. 

Som person är du engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Du motiveras av att hitta den bästa lösningen för kunden utifrån hela Ahlsells produktsortiment och fokuserar på att göra det enkelt för kunden. Du knyter ihop affären och samarbetar gärna med andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Rebecca Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Höjdrodergatan 28, Malmö