TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare inom verkstadsindustri Ahlsell i Malmö

Har du ett tekniskt intresse och är duktig på Excel? Nu söker vi en innesäljare inom tillverkningsindustrin till Ahlsell i Malmö!

Vill du arbeta med teknisk rådgivning och försäljning med fokus på hantering av data och orders i Excel? Drivs du av att leverera kvalitet i ditt arbete och bidra till goda affärer inom tillverkningsindustrin? Som innesäljare på Ahlsell i Arlöv, Malmö, har du en betydande roll i utvecklingen av Ahlsells mervärdesportfölj inom tillverkningsindustrin på såväl den nationella och internationella marknaden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som innesäljare inom tillverkningsindustrin på Ahlsell blir du en del av ett ansvarstagande och samarbetsvilligt team i ett av branschens ledande bolag. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner en stolthet och glädje att komma till jobbet. Därför förespråkar vi återkommande personalaktiviteter, balans mellan fritid och arbetsliv och ett stöttande ledarskap.

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare inom Industri samarbetar du med kollegor från alla våra segment för att ge våra kunder bästa tänkbara lösningar och service. Dina arbetsuppgifter består av att:

Värt att veta

Din arbetsplats är Ahlsells kontor i Arlöv som är i anslutning till ett av våra lager. Du har ett nära samarbete med dina säljkollegor inom segment Industri varav 5 stycken är placerade i Arlöv. Din närmsta chef är säljchef för Industri. 

Våra förväntningar

För rollen som innesäljare söker vi dig som:

Som person ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb