TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare inom VS till Ahlsell i Malmö

Är du en teamspelare som motiveras av att erbjuda god service och skapa relationer?

Är du innesäljaren med starkt driv som vill ta ett kliv in i Ahlsells värld inom Värme och Sanitet och tillskansa dig produktkunskapen som krävs för att bli vår nya stjärna? Som innesäljare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du verkar för en enhetlig kundupplevelse (One Ahlsell) genom att med din kund- och produktkunskap till fullo stötta korsförsäljningen till och från andra segment än ditt eget. Du verkar också för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder med frågor inom ditt område. 

I rollen som innesäljare så har du hög tillgänglighet generellt via telefon, mejl samt besök.
I hanteringen ingår arbetsuppgifter som: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Ahlsells butik på Bulltofta i Malmö och du har två kollegor med samma roll som du på kontoret. Du rapporterar direkt till Kim som är Säljchef för VS.

VEM ÄR DU?

Du är en person som motiveras starkt av att skapa goda relationer och erbjuda bästa service. Du har förmåga att sätta dig in i Ahlsells produktsortiment och tar reda på den information som behövs och på sikt bygga upp den kunskap du behöver för att hantera frågeställningar och du inte besitter kunskap från VS tidigare. 
Självklart är branschkompetens högt värderat men det är inte ett måste.
På Ahlsell vill vi ha de bästa säljarna och vi kräver inte att du kan allt om vår bransch, däremot förväntar vi oss att du är en stjärna på service och kundbemötande. Du har ett naturligt och starkt driv och tycker om att lära sig nya saker.

Du har: 

Alla lediga jobb