TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikkoordinator/Säljare, Scandinavian Biogas

Har du erfarenhet av logistik eller försäljning? Scandinavian Biogas söker en logistikkoordinator/innesäljare till Stockholm.

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker nu nya medarbetare!

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. I denna nya roll får du möjlighet till ett brett kontaktnät - både med kunder, leverantörer samt interna parter. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot en renare framtid.

Välkommen med din ansökan för rollen som logistikkoordinator/innesäljare redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som logistikkoordinator/innesäljare får du arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll. Eftersom detta är en ny tjänst hos Scandinavian Biogas ger detta dig stora möjligheter till att påverka utformningen av rollen. 

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som logistikkoordinator/innesäljare kommer du ha operativt ansvar för att rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara en viktig del i distributionskedjan där du även ansvarar för att material- & lönsamhetsanalys genomförs på inkommande substrat och utgående gödsel. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:

Värt att veta

Som logistikkoordinator/innesäljare arbetar du både taktiskt och operativt. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder och logistikpartners för biogas, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Sales Manager. Du kommer vara placerad på vår anläggning Södertörn i Huddinge.

Våra förväntningar

För rollen om logistikkoordinator/innesäljare söker vi dig som har:

Det är meriterande om du:

Som person gillar du att arbeta proaktivt, är självgående och handlingskraftig. Du trivs i en koordinerande roll och har ett tydligt lönsamhetsfokus. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar behöver du vara lyhörd samt är van att upprätthålla goda långsiktiga relationer.

Alla lediga jobb