TNG
Innesäljare till Ahlsell Bygg Stockholm

Innesäljare till Ahlsell Bygg Stockholm

Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom byggbranschen? Sök rollen som innesäljare redan idag!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-11-27
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Cilla Lennér
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom byggbranschen? Sök rollen som innesäljare redan idag!

Är du intresserad av försäljning inom bygg och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare till Ahlsell Bygg i Stockholm redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Bygg framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag. Du samarbetar tillsammans med dina kollegor internt och med utesälj under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.
Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.
Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess inom bygg. Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:

  • Rådgivning
  • Produktval
  • Beställningar
  • Upphandlingar
  • Offertförfrågningar
  • Orderhantering
  • Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam om 34 medarbetare där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i Stockholm. Din placering kommer att vara på en av Ahlsells anläggningar i Stockholm och tjänsten är på heltid vardagar.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill arbeta för att ge bästa tänkbara service och rådgivning till våra kunder.
Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.
Din arbetsbakgrund kan variera men för att du ska lyckas i rollen som innesäljare på Bygg är du serviceorienterad, arbetar metodiskt samt har en vilja att utvecklas och lära dig mer om byggbranschen. Du är nyfiken som person och gillar att ha telefon och dator som arbetsverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från byggbranschen, gärna med byggmaterial samt vana av att arbeta i affärssystem.
Vidare är du öppen, ansvarsfull och engagerad och känner ett ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du ser fram emot att vara en viktig del av Ahlsells fortsatta resa!

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK.
De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-27
Cilla Lennér
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Hammarbacken 6 B, Sollentuna