TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till kund i Stockholm

Gillar du att arbeta med telefon som ditt främsta verktyg? Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till vår kund i Stockholm!

Skulle du trivas i en spännande roll som kundtjänstmedarbetare där du får möjligheter att vara kundens första kontakt? Lockas du av en roll där det finns stora möjligheter för utveckling?

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi en kundtjänstmedarbetare som kommer att vara en mycket viktig del på affärsområdet Marketing & Sales. Du kommer att vara kundens första kontakt i många ärenden allt från beställningar till frågeställningar rörande deras produkter och tjänster. Här kommer du ha en varierande roll med möjlighet till distansarbete.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra avdelningen Customer Support som består av 2 grupper, Customer Service och Backoffice. Avdelningen utsågs till årets bästa kundservice inom finansiella tjänster 2022 av Brilliant.

Kund söker nu en vikarie till gruppen Customer Service som har ett brinnande intresse för nya digitala lösningar och värderar service högt.

Här kommer du arbeta på en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Våra förväntningar

Vår målsättning är att överträffa kundens förväntan vilket ställer stora krav på dig som medarbetare. Du behöver vara flexibel, lyhörd, hjälpsam och trevlig i kundbemötandet. Arbetet utförs i ett team om 9 innesäljare, där samarbete och kommunikation är av största vikt för att nå avdelningens mål på såväl individ som teamnivå.

För att lyckas i rollen tror vi att du är van att jobba med digitala verktyg. Du har arbetat med telefon tidigare som ditt främsta arbetsredskap, det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom service tidigare.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga relationer. Vi tror även att du har ett positivt synsätt och är nyfiken på ny teknik och digitala lösningar. Du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb