TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare till TECE Sverige i Göteborg

Vi på TECE Sverige söker nu en driven innesäljare som kan bidra till vår framtida resa inom försäljning!

Vill du driva affärer via telefon och på egen hand skapa och upprätthålla bra kundrelationer? Här får du som är effektiv i din kommunikation och har servicevana en spännande roll inom försäljning.

TECE och region väst är nu i en expansiv fas och som innesäljare ska du stötta våra Account Managers med kundbearbetning i Göteborg. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss på TECE och vi har ett starkt varumärke som är känt för sina kvalitativa produkter. Du får möjligheten att arbeta med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp.

Du får också chansen att vara med på vår resa framåt där entreprenörskap och driv symboliserar vårt sätt att arbeta. Som ett led i det har vi en trivsam och kollegial miljö och du kommer att tillhöra ett team med flera kompetenta kollegor.

Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från kontoret i Askim och arbetar dagligen nära tillsammans med våra två Account Managers. I våra fina lokaler i Askim har vi också en mindre lagerverksamhet och vi är ett litet och sammansvetsats team som upplevs familjärt.

Du rapporterar till Sales Manager som också är din närmsta chef och Hen utgår från kontoret i Malmö. Tjänsten är en provanställning med start enligt överenskommelse och på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som innesäljare eller liknande support och kundservice. Du är bekväm med att presentera produkter och tjänster via telefon samt hantera klagomål och kvalitetsfrågor. Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Vi ser gärna att du kommer från VVS-branschen, du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt.

Önskvärt är att du har B-körkort, ett krav är dock att du talar och skriver svenska obehindrat, då och då förekommer även engelska.

Alla lediga jobb