TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innovationsledare inom infrastruktur till Malmö

Nu söker vi dig som certifierad innovationsledare till ett konsultuppdrag inom infrastruktur i Malmö

Är du som certifierad innovationsledare intresserad av att jobba i ett spännande infrastrukturprojekt med utgångspunkt i Stockholm, Göteborg eller Malmö?

Ditt anställningserbjudande

För vår kunds räkning söker vi dig som finns tillgänglig för ett konsultuppdrag som innovationsledare i ett infrastrukturprojekt. Vill du jobba i en innovativ och fartfylld miljö i nära samarbete med ingenjörs- och designteam tror vi att den här rollen kan locka dig. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

• Leda innovationsinsatser vid utveckling av nya produkter och tjänster
• Samarbeta med ingenjörs- och designteam för att identifiera möjligheter till innovation
• Hantera innovationsprocessen från idé till lansering
• Säkerställa att innovationsinsatser stämmer överens med vår affärsstrategi
• Utveckla och upprätthålla relationer med branschexperter och andra intressenter för att hålla sig à jour med nya trender och teknologier
• Övervaka och utvärdera resultatet av våra innovationsinitiativ och göra justeringar vid behov
• Tillhandahålla tankeledarskap om innovation och håll dig uppdaterad om branschens bästa praxis

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Du kan arbeta som underkonsult via ditt eget bolag alternativt bli anställd av oss på TNG. Du kommer att arbeta hos vår kund som har kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg. Det finns möjlighet till en mer remote lösning men då kommer rollen innebära en del resande. 

Uppdraget är tänkt att starta i början av juni och pågå i sex månader med god möjlighet till förlängning. 

Våra förväntningar

För rollen krävs att du är certifierad innovationsledare, till exempel genom RISE eller motsvarande. Vi tror att du som söker har högskoleutbildning inom teknik, företagsekonomi eller närliggande område. Då det är i ett infrastrukturprojekt man kommer att arbeta krävs erfarenhet av det området samt erfarenhet av projektledning. Det ställs också krav på en förmåga att tänka strategiskt och kreativt. 

Det är en roll med många kontaktytor både internt och externt. Därför behöver du ha god kommunikativ förmåga och tycka om att samarbeta med andra. Vidare är det viktigt att du på ett professionellt sätt kan skapa och utveckla relationer med inblandade intressenter. 

Alla lediga jobb