TNG
Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson

Är du elektronikingenjör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikkonstruktör till Emerson i Göteborg!

Arbetsgivare Emerson
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-18
Lunchförmån Lunchförmån
Flextid Flextid
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du elektronikingenjör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikkonstruktör till Emerson i Göteborg!

Som elektronikkonstruktör på Emerson kommer du att få vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan från konceptutveckling till industralisering. Du kommer att vara en viktig del av den grupp inom företaget som ansvarar för elektronik och mikrovågsdesign. Känns det här intressant, sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta ingenjörer.
Du får även:

  • Goda möjligheter till personlig utveckling i en framgångsrik och världsomspännande koncern
  • Ett arbete med många kontaktytor både internt och externt över hela världen
  • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikkonstruktör gör du konstruktionslösningar för teknikstudier, nyutveckling och produktunderhåll för att förbättra våra kretskort, produkter och system inom industriell instrumentering. Detta kräver mycket koordinering med andra teknikdiscipliner och avdelningar så att vi på ett effektivt sätt kan nå målet att tillhandahålla den senaste och bästa tekniken för våra kunder.

  • Teamet Electrical and Microwave Engineering ansvarar för allt rörande elektroteknik och utveckling, från passiva mikrovågsdetaljer, såsom antenner och vågledare, till Front-End moduler, signalbehandling i HW på processorkort, kraftförsörjning och interface för datakommunikation; både ledningsburen och trådlös.
  • Gruppen är involverad i alla utvecklingsfaser i produktframtagningsprocessen: från idé och innovationer, vidare genom framtagning och test av koncept med prototyper, planering, kravhantering och produktifiering och hela vägen till start av serieproduktion.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet Electrical & Microwave Engineering består totalt av 15 personer varav 6 är placerade i Göteborg. Kontoret ligger mitt i Mölnlyckes företagspark med fri parkering och kollektivtrafik rakt utanför dörren.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik samt har några års erfarenhet av elkonstruktion. Du har tidigare jobbat självständigt som konstruktör i produktutvecklingsprojekt och trivs med att jobba i tvärfunktionella team. Som en innovativ konstruktör har du ett stort intresse för teknikutveckling. Som person är du driven och social samt gillar att knyta kontakter både internt och externt. Du har förmågan att som person kunna agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för ditt resultat. Goda kunskaper i engelska, både i tal, skrift och läsning, är ett krav. 

Meriterande är också:

  • Flytande svenska i tal ock skrift
  • Erfarenhet av Cadance eller liknande konstruktionsprogram
  • Kunskap om komponentteknik, tillverkningsmetoder och processer för kretskortstillverkning
  • Erfarenhet från elektronikdesign av Ex-applikationer
Emerson

Emerson

Emersons levererar högteknologiska produkter som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö. Vi hjälper våra kunder att ta rätt beslut, vara smartare och hitta kompletta lösningar. Vi är stolta över att vara marknadsledande i vår bransch. På vårt centre of excellence i Mölnlycke är varje medarbetare en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö där alla har en tydlig bild av hur man i sitt eget arbete bidrar till företagets framgång. Våra värderingar, kundfokus, engagemang och mod genomsyrar vår kultur och våra beslut. Vi har ett familjärt och trivsamt klimat med korta beslutsvägar, stort utrymme för individen att påverka och ta egna initiativ. Samtidigt erbjuder vi tryggheten och utvecklingsmöjligheterna som det innebär att vara en del av den större globala Emersonkoncernen med kontor världen över.

Hos oss finns många olika möjligheter och vägar för att utvecklas och göra karriär. Tillsammans med individen är vi flexibla och hittar den väg som passar bäst. Som en del av en Emersonkoncernen finns internationella utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar till en karriär inom företaget som specialist eller ledare. Vi vet att teknikbranschen är långt ifrån jämställd. Det vill vi ändra på och arbetar därför med initiativ och projekt som gör oss själva och branschen i stort mer jämställda.

Arbetsgivare Emerson
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-18
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Konstruktionsvägen 2