TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson

Är du elektronikingenjör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikkonstruktör till Emerson i Göteborg!

Som elektronikkonstruktör på Emerson kommer du att få vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan från konceptutveckling till industralisering. Du kommer att vara en viktig del av den grupp inom företaget som ansvarar för elektronik och mikrovågsdesign. Känns det här intressant, sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta ingenjörer.
Du får även:

Lunchförmån
Lunchförmån
Flextid
Flextid
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikkonstruktör gör du konstruktionslösningar för teknikstudier, nyutveckling och produktunderhåll för att förbättra våra kretskort, produkter och system inom industriell instrumentering. Detta kräver mycket koordinering med andra teknikdiscipliner och avdelningar så att vi på ett effektivt sätt kan nå målet att tillhandahålla den senaste och bästa tekniken för våra kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet Electrical & Microwave Engineering består totalt av 15 personer varav 6 är placerade i Göteborg. Kontoret ligger mitt i Mölnlyckes företagspark med fri parkering och kollektivtrafik rakt utanför dörren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik samt har några års erfarenhet av elkonstruktion. Du har tidigare jobbat självständigt som konstruktör i produktutvecklingsprojekt och trivs med att jobba i tvärfunktionella team. Som en innovativ konstruktör har du ett stort intresse för teknikutveckling. Som person är du driven och social samt gillar att knyta kontakter både internt och externt. Du har förmågan att som person kunna agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för ditt resultat. Goda kunskaper i engelska, både i tal, skrift och läsning, är ett krav. 

Meriterande är också:

Alla lediga jobb