TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inside Sales Specialist till Mediplast i Malmö

Strukturerad och kundorienterad Inside Sales Specialist till Mediplast i Malmö

Som vår nästa Availability & Inside Sales Specialist erbjuder vi en spännande möjlighet att arbeta i en internationell och dynamisk miljö. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra utesäljare, kundtjänst och anbudsavdelning. Du är en viktig person i teamet som bidrar med aktiviteter kopplad till vår försäljning. Det kan innebära att säkerställa smidig hantering av ordrar och hjälpa våra kunder i olika supportärenden. Vi söker dig som tycker att det är viktigt och meningsfullt att jobba på ett företag som utvecklar produkter som gör stor skillnad, både för vårdtagare och vårdgivare. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Mediplast erbjuds du en plats på ett företag med starka ambitioner. Mediplast spelar en avgörande roll i samhället genom att dagligen leverera upp till 13 000 paket till regioner och sjukvården. Med en bred portfölj av produkter, från förbrukningsvaror till avancerad medicinteknik kan vi erbjuda smarta lösningar till våra kunder som kan förbättra, eller till och med rädda liv! Genom över 60 år av engagemang har vi byggt upp starka och nära relationer med våra kunder, och vi värdesätter att vara en partner som finns där vid varje steg på vägen.

Vår kultur präglas av värden som ödmjukhet, hjälpsamhet, personligt ansvar och respekt. Varje handling vi vidtar är alltid med patientens bästa i åtanke. Hos Mediplast är vi mer än bara en arbetsplats – vi är en gemenskap där samarbete och kreativitet trivs.

Vi investerar i din personliga och professionella utveckling genom vår egen Sales Academy och andra inspirerande utbildningsprogram inom bland annat presentationsteknik, förhandlingsteknik och ledarskap.

För oss är en hälsosam livsstil grundläggande. Från vårt moderna gym till gruppträning, friskvårdsbidrag och försäkringsförmåner främjar vi välbefinnande och prestation varje dag. För dig som gillar att cykla (och samtidigt göra en insats för miljön!) erbjuder vi även möjligheten att leasa en förmånscykel. Vi förstår vikten av balans och återhämtning. Därför erbjuder vi 30 timmar i arbetstidsförkortning så att du kan återvända till jobbet mer energifylld och fokuserad.

När du blir en del av Mediplast blir du en del av en passionerad gemenskap som strävar efter att göra verklig skillnad. Tillsammans arbetar vi för att förbättra människors hälsa och liv.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på ett år.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av avancerad kundtjänst och/eller innesälj. Du är skicklig på administration och har en god förståelse för säljprocessen. Det är viktigt att du är bekväm och van vid att arbeta med ERP-system och har starka Excel-kunskaper. Ditt arbetssätt präglas av struktur, kvalitet, noggrannhet och proaktivitet. Du är en lagspelare, lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att kommunicera effektivt med kunder. Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för denna roll. Du trivs i en självständig roll och tar egna initiativ för att hitta kundanpassade lösningar.
Viktigast av allt är att du delar inställningen i vår företagskultur som är präglad av ödmjukhet, hjälpsamhet, respekt och ett stort personligt ansvarstagande med fokus på patienten och vårdpersonalen.

Alla lediga jobb