TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inside Sales till Wolters Kluwer i Göteborg

Vi på Wolters Kluwer letar efter en entusiastisk Inside Sales som kan bidra till en ökad försäljning för vårt företag!

Vill du ha ansvar för att avsluta affärer på egen hand via telefon och upprätthålla bra kundrelationer? Här får du som är effektiv i din kommunikation och har servicevana en spännande roll inom sälj. Du får egna kundkonton som du presenterar produkter och tjänster för samt ger god service och support. Ditt framtida mål som Inside Sales är att hjälpa företaget att växa genom att ta in kunder och utveckla affärer.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagskonsulter. Företaget erbjuder dessa kunder programvaror som underlättar och effektiviserar deras arbete. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Wolters Kluwer arbetar du i ett team av dedikerade, professionella och trevliga kollegor! Vårt kontor är känt för sin positiva atmosfär och ligger vid Amerikaskjulet centralt i Göteborg med utsikt över vattnet.

Wolters Kluwer erbjuder kollektivavtal, föräldra- och tjänstepension samt hälsofördelar, matkuponger, flexibla arbetstider och företagshälsovård. Under sommaren får du möjlighet att korta ner din arbetsdag för att njuta mer av sommaren. Vi erbjuder också nio extra semesterdagar under året.

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för dina egna kundkonton och är bekväm med att presentera produkter och tjänster via telefon samt hantera klagomål och tvivel. Målet är att hjälpa företaget att växa genom att ta in kunder och utveckla affärer. I säljorganisationen finns 8 personer och du rapporterar till Sales Manager som också är din närmsta chef. Tjänsten är en provanställning med start enligt överenskommelse och på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som innesäljare eller liknande support och kundservice. Kanske arbetar du idag inom bank och kreditbranschen och vill ta nästa steg inom försäljning. Vi ser gärna att du tidigare framgångsrikt nåt dina försäljningsmål och helst via telefon då det är ett viktigt redskap i denna roll.

Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och är villig att lösa problem och ta itu med klagomål. Vi ser samarbete som en viktig kompetens hos dig och du uppskattar att jobba i team. Du är också serviceorienterad och flexibel gällande andras önskemål och behov. 

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb