TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Instrumentingenjör till Perstorp AB i Stenungsund

Jobba med spännande projekt hos världsledande specialkemikalieföretaget Perstorp AB! Instrumentingenjör sökes nu till Stenungsund!

Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta inom processindustrin? Perstorp AB söker nu en engagerad och erfaren instrumentingenjör för att stärka upp vår globala projektorganisation. Vi står inför en expansiv framtid med många kommande investeringar där hållbarhet och tillväxt är i fokus. Här finns därför goda möjligheter för dig som vill jobba med spännande och varierande projekt!

Ditt anställningserbjudande

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett team om 15 anställda och 25 konsulter utspridda över våra siter i Stenungsund, Perstorp och Bruchhausen (Tyskland). Teamet består av resurser inom disciplinerna instrument, DCS och elkraft. Din närmsta chef är Automation Manager, Global Technology and Invertment. Rollen är placerad i Stenungsund, alternativt Perstorp, och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som instrumentingenjör med fördel inom processindustrin, petroleumindustrin, massa- och pappersindustrin eller närliggande. I grunden har du en högskole-/universitetsexamen med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Då du kommer att arbeta nära den lokala verksamheten och vara involverad i internationella projekt, krävs goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Som person är du bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Du är duktig på att kommunicera tydligt, både i tal och skrift, eftersom du har kontakt med många olika parter. I ditt arbetssätt är du strukturerat och noggrann. Du säkerställer också att du levererar med hög kvalitet och enligt deadlines inom ditt ansvarsområde. 

Alla lediga jobb