TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim After Sales inom Elektronik

Interimkonsult med produktionsteknisk kompetens sökes till roll som eftermarknadsansvarig till elektronikföretag i Västerås

Har du erfarenhet av eftermarknad och goda kunskaper och förståelse inom produktionsteknik? Bra. Då kan du vara den konsult vi omgående söker för uppdrag hos vår kund i Västerås, inom elektroniktillverkning. Företaget tillverkar främst industrielektronik inom styr- och reglersystem och har kunder inom bland annat kraft- och processindustri.

I rollen ansvarar du för After Sales Services som felsöker, reparerar eller uppgraderar tekniken. Teamet består av 15 medarbetare och arbetar nära Account Management.

Urval sker löpande. Välkommen med intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG eller att bli anställd konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas pågå 3-6 månader. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Interim After Sales blir ditt främsta fokus att säkerställa dagens nivå av reparationsteknik och initiera ny reparationsutrustning samt säkerställa lönsam flexibilitet i verksamheten och teamet för att skapa kundnöjdhet och lönsamma affärsresultat. Du ansvarar för att leda och coacha teamet om 15 personer. 

Värt att veta

Uppdraget beräknas pågå 3-6 månader och är placerat på kundens kontor i Västerås. 

Våra förväntningar

Du har:

Som person är du:

Alla lediga jobb